Bizimde yeni satın aldığımız dairenin bulunduğu apartmanda sadece Turkcell Superonline altyapısı kutusu mevcuttu. Birde eski turktelekomun bakır VDSL hizmeti mevcuttu.

Ben bir şekilde Türk Telekom müdürleri ile iletişim kurdum bu bölgede çalışanlar. Fiber altyapısı çekilmiş apartmana kadar ancak dairelerden talep olmadığı için içeriye kutu koyup apartmana kablo çekilmemişti. Yönetici istemiyormuş. Plan proje ve ödemeleri hazır olmuş istemeyince iptal edilmişti. Yöneticiye bildirdim ben kurduruyorum sıkıntı var mı diye, nasıl isterseniz problem yok dedi. Aradım ulaştım yönetim ekibi tekrar bütçe çıkıp komple her dairenin kapısının önüne kadar fiber çekti.

Yani demem o ki; bir şekilde turktelekom ile irtibat kurarsanız alt yapıyı çekebilirler ama sizin fazla süreniz olmayacağı için ne zaman yaparlar bilemem.

Onun haricinde durumunuz zor görünüyor.