Öncelikle merhabalar arkadaşlar,
Biz müstakil evde oturuyorduk kiraya çıkmak zorundayız buraya apartman yapılcak 1 sene kadar kirada oturmamız lazım. Kiraya çıktığımız apartmanda hiç bir dairesinde alt yapı yok maalasefki ama ne biçim birşey ise sağımdaki ve solumdaki + çaprazımdaki binalada altyapı mevcut 2'si müstakil 1'i apartman bu nasıl mümkün olabiliyor anlamıyorum.

Benim aklıma şu geldi mevcut müstakil olanda birinde yaşlı bir teyze oturuyor , onunla konuşup oraya internet bağlatıp sonra bizim daireye kablo ile interneti çeksem faturası herşeyi bana ait ( yani kısacası : ben servis sağlayıcısına oraya istediğimi söylicem kurulum yapılınca kendi evime çekicem interneti) yoksa altyapı olayını beklersem ben burdan zaten taşıncam online olarak çalışıyorum benim için çok büyük bir sorun teşkil ediyor.
(Ortak kullanmaktan bence pek bir farkı yok gibi ama genede emin olamadım.)

Uydu interneti burda mevcut değilmiş, sordum tek kalan türkcell superbox ama oda çok verimsiz kullananlardan biliyorum belkide bizim bölge ile alakalı , ama benim aklıma yatan başkasından internet alma çözümü sizce ne dersiniz?