Bu yazdıklarımı gerçekten çok samimi bir şekilde yazacağım. Kız seni aldattı mı aldatmadı mı orasını bilemem. Aldattıysa da kendi karaktersizliği fakat senin kesinlikle bir psikiyatriste görünmen gerekiyor. Psikiyatriste gitmek kötü bir şeymiş gibi algılanmasın, zamanında ben de majör depresyon için gitmiştim. Kafanda kurduğun şeyler, sevgilinin bul konumunu açık bırakman, ses kaydı açık telefonu koltuk arkasına saklaman, sula derken neyi kastetti diye sorgulaman bunlar sağlıklı şeyler değil. Bugün yarın seni aldatmayan birisine karşı da bu şekilde yaklaşman ilişkinize zarar verir. Gerçekten bir psikiyatriste gidip kendinizi güzelce anlatın. Bu konuda kaybedecek bir şeyiniz yok.
Bir de evlendiklerini düşün hocam. Her an her dakika acaba beni biriyle mi aldatıyor diye sonu çok daha kötü yerlere gidebilir. Resmen ajan gibi iz sürmüş. Bunun adı sahiplenmek falan da değil. Resmen takıntı. Hem kendi sağlığına hem de karşıdakinin sağlığına ciddi zarar. Dakika başı gittiği yer takip edilmez ki.
https://www.youtube.com/watch?v=iguCAxA0Y_U
Belki böyle bir olay olmuştur. O yüzden bu düşünceye sahiptir. Kuaförü de tebrik ederim. Adam sakince dinlemiş. Belki de sen ne demek istiyorsun deyip cinayet bile işleyebilirdi.
Umarım forumda böyle devamlı uydurma hikaye uyduran arkadaşa özenmiştir