on2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarmanın yolu düşmek kalkmak değil mi? biz bu yolda ticari tecrübeler kazanıpta maddi kazanmayabiliriz girişim olduktan sonra ufku geniş insanlar zaten onda başaramazsa başka birşeyde başarabilir..

biz bunları göze alıyoruz teşekkür ederim🙏
Tabii hocam hiç bir iş kolay olmuyor. Düşüp kalkmadan para kazanılmıyor. Fakat bazı gerçeklere de gözü kapamamak lazım. Hele evlilik arifesinde attığınız her adıma daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.
Bekar bir insan için bu tarz girişimler çok risk taşımasa da evlenen yada evlenmeyi düşünüler için ciddi risk.
Mutlaka borç olacak, ileride çocuk olacak, masraflar artacak.
Yapılacaksa da mutlaka herkesin yaptığı değil de yapılmayanı yapmak daha mantıklı. Toptancıdan mal alıp satarak kar elde eden ben son senelerde göremedim. Toptancılar bile ağlıyor artık, pazaryerinde benden daha ucuza satan var, meğerse üretici de pazaryerinde satmaya başlamış diye.
Misal takı yapıp satacaksanız kimsenin yapmadığı, piyasa da olmayan şeyleri kendiniz de yapıp bir marka ortaya çıkarabilirsiniz. Bunları Etsy gibi yerlerde satışa koyabilirsiniz.
Yada deri cüzdan, çanta, kılıf gibi şeyler yapabilirsiniz kişiye özel.
Odaklanmanız gereken satış yapmak değil de marka olmak olmalı. Marka olursanız mutlaka satış yaparsınız.
Umarım Allah gönlünüze göre verir.