Benim mesajım:
"Tek mantıklı argüman bitcoin sahipsiz olduğu için piyasanın manipüle edilmeye açık olması ki bu da Stop Order ile az zararla çözülebiliyor. Kısa vadeli işlem yapan adam zaten buna hazırlıklıdır, bu tarz mevzular borsada da dönüyor."
Senin cevabın:
Çevrem şu kadar para kaybetti
boş konuşuyorsun
Bana sen ne biliyorsun ondan bahset
Sen ne biliyorsun
Stop nedir emin ol senden iyi biliyorum
sana acıdım şuan
Gir belki öğrenirsin bir şeyler
https://t.me/bsctokenbot0
Dedimya telegram diye

Ya rengini okadar belli ediyorsun ki. Neyse çok önemli değil. Aklın başına geldiğinde bu mesajlarım aklına gelir.
Ayrıca gerçekten merak ettiğin için açıklamak istedim, Konu hakkında bilgin yoktur diye düşündüm ve stop nedir biliyormusun fln diyince fark ettiysen seviyeni anladım ve başarılar yazdım bıraktım. Sonrasında sen beni konuya dahil etmeye ve tartışma ortamı yaratmaya devam ettin. Sorun benim seni tatmin edecek bilgiye sahip olup olmamam değil şuan sana yaptığım işlemleri ve elde ettiğim gelirleri göstersem emin ol yine tatmin olmayacaksın, NFT Proje sahipleri ile yaptığım ve doğrudan olabilecek manipülasyonlardan hadi bilgi aldığım zamanlar olduğunu söylesem dahi tatmin olmayacaksın ve bu tartışma bitmeyecek. Çünkü ben ne dersem diyeyim bana stop ne rr ne biliyor musun gibi minor işlemlerden bahsedeceksin. Ama tanımadığın insanlar hakkında böyle boş konuşma hani tavsiyede değil bu, olması gereken birşey. Sen daha iyi biliyorsan tartışma ortamı yaratmadan bunu açıklar ve geçersin. Seni kimseyi bırak küçümsemeyi, hattin bile değil. Şu yaptığın yorumların hiç biri merakla konu yu açmış olan konunun sahibini bilgilendirmedi. Mesajımın içinde alman gereken dersler var fakat şuan sadece ya birşey yazsında şunu bir bozayım veya tartışayım kafasındasın senle uğraşmıcam. İlk yorumum gibi hayatında başarılar.
@BaykalTicari; konuyu biraz kirlettim sizden özür dilerim.
İyi forumlar.