1 Yorumunda kripto hakkında bilgini yansıtsan keşke. bildiklerinden çok bilmediklerini görüyorum yorumunda. Yaşında boş konuşmaya açıkcası müsait gibi. Ne yapıyorsun mesela kripto konusunda, yatırımların ne? kriptoda yatırım için iyi bir alan olduğunu gösteren neyin var? biraz bunlardan bahset istersen böyle çenesi düşün ağzında sakız donu yırtık biri gibi konuşmak yerine bilgi içerikli yorumlar yapsan emin ol daha faydalı olacak. Boş konuşmayı bıraksan ve konu sahibini bilgilendirsen daha iyi olacak bence senin için.
Kaldıraçlı işlemlerde çok güzel paralar kazanabileceğiniz gibi çok büyük paralarda kaybedebilirsiniz. Daha önce ben ve çevremde büyük kayıplar yaşayanlar var. 1m parayı 10-20m yaparsınız doymazsınız daha da arttırmak istersen elon gider bir manipilasyon yapar short pozisyonun long'da vurgun yer. Aynı şekilde fed açıklamaları ve daha birçok büyük etken çok kolay manipüle edebiliyor. Borsa'da bu kadar kolay bir senaryo yok 1iş gününde max %10 çakılabilirsiniz
Mesajında sadece volatiliteden yakınmışsın. Ben de sana stop market order'dan bahsettim. Neden kripto paralara yatırım yatpılmaması gerektiğini savunmak için sunduğunuz argümanlar; "Ben ve çevrem çok para kaybettik", "1m parayı 10-20m yaparsınız doymazsınız" gibi tamamen kişisel sorunlarla alakalı. Tek mantıklı argüman bitcoin sahipsiz olduğu için piyasanın manipüle edilmeye açık olması ki bu da Stop Order ile az zararla çözülebiliyor. Kısa vadeli işlem yapan adam zaten buna hazırlıklıdır, bu tarz mevzular borsada da dönüyor.
Ayrıca RR nedir bir bak.
https://www.youtube.com/watch?v=zLZBuP0Wq9Y