Hocam kabataslak bi 15-20 bin lira bütçe şart yazılımlar zatn kullanılır bir tane var oda @NirvanaSoft; 'un gorevpro 2 , isim vermiycem diğerlerinin bir tanesinde büyük acık var düzeltilmediyse nirvana da 3900 TL.Tabi hosting , domain zaten sizde ama önemli olan reklam bütçesi haftalık tiktok reklamı verseniz 1000 lira reklam ile (en iyi şekilde açtık) 400 üye geliyor bunun 250 si geri dönüyor görev yapmadan hesap actıgıyla kalıyor, diğerleri yorum yapıyor en basiti zaten google sıkıntılı 100 yorumda 10 tanesi tutuyor gerisini siz tahmin edebilirsiniz. Youtube kanallarına reklam vereyim tiktok gerek yok derseniz hanimiş teknoloji en son benden 7,500 istemişti ve dolar hesabıyla su an bi 10k nın üstündedir. En basitiben 3 tane kanala eski sitemde reklam verdim 2000 üye geldi 50 yorum tamamlanmıyordu. Bu kadar net konusma sebebim 3. görev sitesini geçen gün actık biliyorsunuzdur. Her detayını biliyoruz acıkcası. Şimdimadem bu kadar kötü neden tekrar actın derseniz 35k para kazanma kanalı satın aldım extra 250k da arkadasımızın kanalları var para kazanma kategorisi yani benim reklam derdim kalmadı ona güvenerek açtım sonucta içerik üretiyorum ve baska siteleri tanıtmak yerine kendiminkini tanıyıorum. Bir de su var Google harita taban fiyat 10 TL baskaları 4 tl ye kadar satanı duydum bensiz 10 tl ye satsanız kişisel hesap olduguhalde yapılan 50 yorumun 45ini google sildi. Organik oldugu halde, bu defa telafi ettik ama 10 liraya satıp kullanıcıya 5 lira veriyorsun 2-3 liraya kmse görev yapmıyor yapsada tamamlanmıyor az üye yapıyor zaten bir işletme 150 liraya döner satarken o yorumcu sayesinde o yorumcuya 5 ten asagı verirsek haramdır, 5 lira versen 45 yorumu ikinci defa telafi etsen sana hiç birsey kalmıyor. Garanti vermezse müşteri çekemiyorsun adam çünkü mailden yapıyor bir lira masrafı yok 4 liraya yapıyor 1 aytelafi veriyor çünkü gideri yok.

Umarım yardımcı olur aramızda görmekten mutluluk duyarız