eratalay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, görev yap para kazan sistemi kurmayı düşünüyorum. Script maliyeti, sistemin işleyişi, yapılması gerekenler hakkında bilgi verebilecek birisi var mıdır? Bize toplam maliyeti ne olur, nerelerle anlaşmamız gerekir öğrenmek istiyorum. Sektörle alakalı pek bilgim yok. Elimde bu sektör için çok iyi bir domain var. Değerlendirmek istedim. Satışını yapan veya sektöre hakim olan birileri yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Hocam zamanında bende yaptım şöyle söyliyeyim siteyi büyültürseniz ciddi anlamda yüksek kazançlar elde edersiniz nasıl diye sorarsanız siz bir görevi 1 tl ye çıkıp 3 4 tl ye satıyorsunuz 20 kişi yapsa 80 tl yapar size kalır 60 tl temiz para fakat reklam bütçeniz olması gerekiyor reklamı da ben size tavsiyem youtube kanallarında verdirtin ben sadeve story aldım ve 200 e yakın üye geldi sadece 1 story ile 200 az gelebilir fakat youtube videosu alsanız bu 500 600 lere çıkar ama dediğim gibi reklam parası gerekiyor + olarak sürekli referans uygulamalarını takip edin arkadaşını davet et 50 tl kazan gibi bir olay olursa onları hemen göreve ekleyin hem siz kazanın hemde onlar kazansın