hocam yukarıda tavsiye edilenler sizin için uygun değil bnece.
Yapmanız gerekenler

1- Eğerki kayıt sistemi olacaksa mutlaka SSL sertifikası gerekli. Öncelikle SSL sertifikası oluşturmalısınız (SSL oluşturmak için de domain lazım) bkz: letsencrypt, certbot
2- Daha sonrasında sunucu yazılımınızı http'den https'e çevirmelisiniz ve ssl sertifikasının yolunu kodda belirtmelisiniz. Ve sunucu portunu 443'e ayarlayın. Tecrübeniz yoksa muhtemelen 3000 yazmışsınızdır. Örneklerdeki o şekilde olur genelde.
3- Ubuntuya nodejs kurun.
3- Sonrasında projenizi githuba yükleyin.
4- Ve sanal makineye git clone <buraya-repo-git-adresini-yazın>
5- "sudo npm i pm2 -g" diyerek pm2'yi indirin(bu sayede kod hata verirse sunucu kapanmayacak üstelik diğer çekirdekleri de kullanmanızı sağlayacak )
6- Sonrasında proje dizinine girin ve "npm i" yazın.
7- Son olarak "sudo npm start index.js -i 4" (4 yazan kısıma aldığınız makinenin işlemcisi kaç çekirdekli ise onu yazın index.js yerine sunucu dosyasının ismini yazın.)

Elimden geldiğince açıkladım. Yemek karşılığında sizin yerinize halledebilirim