Sanırım ben asla bırakamazdım tabi aktif olarak beden gücü ile çalışmazdım fakat bugün 100 milyon dolarımda olsa 1 milyar dolarım da olsa yapacağım şey muhtemelen bilindik şirketlerin franchise larını alırdım. McDonalds gibi biraz hisse senetlerine garanti olanlara temettü verenlere koyardım . Bi kısmı ile Avrupa dan gayrimenkul alırdım o gayrimenkuller sayesinde kolayca ipotek yapıp başka gayrimenkuller için kredi çekerdim zaten rahatça bana kredi verirlerdi. Dairelerin içindeki kiracılar benden bişey çıkmadan zamanla evlerin kredisini öderlerdi. Zaten bi yerde durabilse elon musk, bill gates gibi adamlar dururdu . Bence iş bi süre sonra 1m hedef gören birisi 10 m istiyor 10 m olunca ortamı değişiyor çünkü haliyle çevresinde onun gibi özgür insanlarla doluyor bu sefer kendinde ferrari varsa öbür arkadaşının uçağı olması yeni bir hedef haline geliyor . Bence final de de iş paradan çıkıyor ve prestij adından söz ettirmek istiyor , güzel işlerde imzası olsun istiyor . Parayla bağını koparıyorlar. O seviyedekilrrin kaybettiği paraların %1 i bi çok kişiyi intihara sürüklerken bunlar ertesi gün yine devam ediyorlarsa o seviye parayla alakalı olmuyor . Şahsen ben durmazdım 100 m dolarım olsa neden özel Jetim yokta uçağın saatini beklemek zorundayım diye düşünürdüm 😂