Cloaker ile çıkmıyorum gerek yok cloaker olmadan her türlü sektöre onay alırız lazımsada teşekkürler yorumun için
Sorunuza cevap vermek için eski açtığınız konularınıza göz attım ve cloaker arayışınızı gördüm bu sebeple sorunuza cevap olarak bunu yazdım. Yazdığım mesajda reklama onay alamazsınız veya reklam cıkamıyorsunuz gibi bir ifade var mı? Bu şekilde yazmanıza sebep olan nedir?
Örnek verdiğiniz anahtar kelime o iş haricinde her sektöre reklam onay almak için kullanılıyor. Google da arama yaptığınızda zaten görülecektir. Benim size yazdığım mesaj bunu ifade etmek içindi.
Size verilen bir bilgi için neden bu kadar agresifsiniz. İnsanlar sonra bir şey sorunca neden kimse cevap yazmıyor diyor. Bu tarz yorumlar olunca bilgiyi paylaşmaktan imtina ediyoruz.
Yazdığınız mesaja cevap olarak da 1.5 yıl önce hicbirsey bilmeden girdiğim sektörde forumdan yardımcı olan bir kaç arkadaş ( birisi clokaeri öğretti birisi reklam kampanyasını, birisi hesap açma askı olayı vs.) sayesinde şükür istediğim her kelimeye çeşitli şekillerde reklam çıkabiliyorum. Hatta şu anda onlar benden destek istiyor. Yani lazım değil!