Muhtemelen yaşlarımız yakın sayılır hocam. Siz neyi nasıl istiyorsanız öyle yapın fakat ailenize yansıtmayın bu durumu. Paranızı kazanmaya çalışın konuşan insanlar umurunuzda olmasın. Ders konusuna gelirsek ; Aileyi memnun edecek şeyleri yapabilirsin . 1 Günde 24 saat var. 4 Saat kendi işlerinizle ilgilenin , 4 saat ve ya 3 saat derslerinizle , min 7 8 saat uyuyun. Böyle bile geriye 7 8 saat vaktiniz kalıyor. Diyeceğim o ki 'BİLDİĞİNİZ YOLDAN GİDİN , İSTERLERSE SİZİ KÖTÜ BİLSİNLER.'
Çok teşekkür ederim hocam bugün aile büyüklerinden x kişisinin söylediği lafı duyunca yorumları okuyunca rahatlıyorum çok teşekkür ederim.
Tam manada kendi işinizi kurana kadar, aylık asgari ücretin minimum 2 katını kazanana ve bunu onlar hissedene kadar konuşmaya devam edecekler.
Kısacası, sonuç görmek istiyorlar. Aksi halde x üniversiteyi okuyup, bitirip, yolun sonunda da 3 harfli marketlerde kasiyer olarak iş bulmanızı isteyecekler.
Evet hocam bunu istemeseler dahi belge al sonra istediğini yap diyorlar ama 20 Yıl boşa gidecek ve sadece 1 defa geldiğimiz yerde.
Çok teşekkür ederim.Cevabımda yanlışlık olabilir çünkü konuyu açarkende belirttiği gibi kötü olarak açtım yavaş yavaş kendime geliyorum.Çok çok teşekkür ederim.