ahmtcn37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netspeed öneririm. Geçiş yaptığım günden beri sorun yaşamadım. 7/24 destekleri olması çok iyi. İstediğiniz saatte arayıp ulaşabiliyorsunuz. Geçmek isterseniz referans kodumla üye olursanız ikimizde kampanyadan yararlanabiliriz.
darkland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
superonline fiber alt yapın varsa başarılı yoksa comnet öneriyorum fiyatıda iyi sorunsuz.
muratkinq60 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netspeed öneririm 5-6 yıldır kullanırım ondan önce Türk Telekom kullanıyordum çektiğim çileleri ben bilirim o geçen yılları kayıp olarak görüyorum. Gerçekten Netspeed on numara hizmet sunuyor.
HonestEarning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gibirnet.
ByMoruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
comnet kurumsallıktan uzak bir internet sağlayıcısı tıcket açınca azar yiyorsunuz.
GokhanKaracavus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fiyat sorun değil derseniz kesinlikle türknet. Saçma sapan firmalardan net almamanızı tavsiye ederim. Dilerseniz referans kodu vereyim hem siz hem ben 6 ay indirimli kullanalım.
saqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gıbırnetin ay sonuna kadar 12-24 ay ödemeye aylık 160TL(35mb) - 180TL(100mb) kampanyası var. Kaçırmayın derim.
Gibirnet ve comnet profesyonel gelmedi ne yalan söyleyeyim. Gibirnetin sitesi forumda satılan kurumsal temalara benziyor. Guvenemedim. Ben kalite arıyorum ve bunu firmanın sitesine bile girdiğimde görmek istiyorum. Comnet hakkında da olumsuz yorum fazla internette.

Turknet ve netspeed en mantıklısı geliyor şu an. Netspeedin sitesi daha profesyonel ve fiyatı daha ucuz. Kampanyası da mantıklı geldi turknete göre. Kendimi netspeede daha yakın hissettim ne yalan söyleyeyim

ama son kararımı vermem en az birkaç günümü daha alabilir

Fiber altyapım yok maalesef
Edit: internette araştırdığımda fiber altyapı için Turknet, hiper altyapı için netspeed öneriyorlar