Merhaba 2022 yılının mayıs ayında bir site açtım. Dizi film yayınlamaya karar verdim fakat bir süre sonra yeterli zamanı ayıramadığım için site öylece kaldı. Daha sonra aynı sitede dizi film haberleri yayınlamaya karar verdim. Bu daha basitti ve çok hoşuma gitmişti. Ve yine tekrardan siteye zaman ayıramamaya başladım. Daha sonra yazar tutup makale yazdırmaya başladım. Toplamda 5-7 yazar ile çalıştım (aynı anda değil sırayla). Fakat sonra yine site öylece kaldı.
Şu an aklımda haber sitesinin daha gelişmiş hali var fakat zaman ayıramayacağımdan girişmek istemiyorum. Fakat neredeyse 3 yıldır bu fikir için düşünüyorum. Uykusuz kaldığım geceler de oldu. Tabi bu aklımdaki şeyi yapmak ufaktan maliyetli. Maliyet kısmında değilim o kısım bir şekilde halledilir ama bu işe başlasam mı başlamasam mı emin değilim.
Uzun zamandır düşündüğüm bir şey. Başlamasam içimde kalır başlayıp da yarıda bırakırsam zoruma gider. Bir de şu ana kadar herhangi bir kazanç sağlamadım siteden. O kısım da biraz içimi kemiriyor. Acaba kazanabilir miyim? Bu işi parası için yapmıyorum. En azından 3 makale yayınlayıp hemen para kazanamayacağımı deneyimledim. Sitemin sektöründe çok rakip yok ama yine de zor bir sektör.
Aylık ortalama 2-3k kadar kenara ayırabiliyorum. Bu parayı bir arkadaşa verip onun site ile ilgilenmesini isteyebilirim ama bu para istenen emeğe az gelebiliyor. Sonuçta herkesin hayatı bir değil. Şimdi ne yapsam emin değilim. Siz olsanız ne yapardınız? Biraz akıl danışmaya ihtiyacım var.