akinciyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Ahlaksız sensin kimsenin namusuna şerefine bir şey yapmadık ve birşey söylemedik.
2. Burada kamuya açık bir alanda bize hakaret edemezsin, bu yaptığın suçtur.
3. Kendini haklı görüyorsan mahkemeye gidebilirsin.
4. Konuyu okuyan kişiler için yaşanan sorunu yazıyorum:

Bizden 2 adet domain yenileyip sonra başka firmaya transfer ettiler. Biz birer yıl yenileme işlemini yaptık 1 yıl domain sürelerini uzattık buraya kadar bir sorun yok. Transfer başlattılar domainler karşı firmaya geçti şuanda bizim panelimizde değil. Karşı firmaya transfer olan domainlerin malum süresi yine 1 yıl uzatılır. Transfer yapılan firmada 2 domainden bir tanesi 1 yıllık yenilenmiş diğeri yenilenmemiş. Söyledikleri duruma göre takılma olmuş. Bizimle kendi elemanları müşteri gibi yazdı kendisine söyledik transfer yapan firmanın 1 yıl domaini yenilemesi gerekiyor. Domain kendi firmalarına geçti, otomatik yenilemede takılan domaini manuel yenilemeleri gerekir. Ya da müşterilerilerine domain süresini yenilemedikleri için ücret iadesi yapmaları gerekiyor. Bu işlemi yapmayan yüksek kurumsal takılan bu firma panelimizde olmayan domain için bizim alan adı kayıt opratörüne ulaşıp itiraz edip ücret iadesi talep etmemizi vs. vs. talep ediyorlar. Kendi üzerine düşen görevi yapmayan bu firma bir de üste çıkarak bizi suçluyor insanın asabını bozuyorlar bu da yetmiyor google haritalarda 1 yıldız veriyor. Sizi karakterli olmaya davet ediyorum.
Malesef sizin seviyenize inmem mümkün değil.

1-2. Hakaret etmedim. Telefon görüşmemizde yaptığınız ahlaksızlığı yazdım.
3. Doğrudan sizinle muhatap değiliz. Müşterimiz mahkemeye gider gitmez kendi bileceği iş. Zira biz cebimizden yeniledik müşterinin alan adını.

4. Öncelikle size 1 yıldız vermedik. Böyle basit işlerle uğraşmayız. 40 kişilik şirket burası. 1 yıldız verelim diye karar alsak bunu hissedersiniz emin olun. Müşterimiz durumu anlayıp idrak edebildiği için kendi vermiştir, bilemeyiz.

"Otomatik yenilemede takılan domaini yenilemeleri gerekir" -> Bu kadar bilgisiz ve boş bir cümle görmedim. Böyle birşey mümkün değil. Teknik olarak.

Azıcık iletişim kurma çabanız olsa ya da okuma-anlama gibi insanlarda doğal olarak bulunan yeteneklerinizi kullanmaya çabalasanız, konuyu anlayıp müşteriye zaten iade yaparsınız.

Gerisi sizin işinize, müşterilerinize ve insanlara yaklaşım şekline kalmış.

Ekstra bir açıklayacak durum bulunmuyor.

Kolay gelsin.