Hey maşallah forumda ne kadar çok Ali kıran baş kesen varmış. Mesajlardan gördüğüm kadarıyla konu sahibi arkadaş her ne kadar şiddete karşıyım dese de gayet de şiddetli meyilli birisi.
Başımdan geçen bir olayı anlatayım. Yeğenim o zaman 2.sınıfa gidiyordu ödevlerini yaptıramıyorduk hep ben öğretmeni sevmiyorum bize bağırıyor çağırıyor kızıyor vuruyor falan diyordu. Önce biz de ciddiye aldık acaba öyle bir şey olabilir mi gibisinden? Hatta abimde gaza geldi aynı sizin gibi gideyim göstereceğim gününü falan diyordu. Ona karışmamasını benim halledeceğimi söyledim. Kimseye söylemeden 4 5 farklı zaman diliminde okula gidip kapının önünden içeriyi görecek şekilde sınıfı izledim ve dinledim. Aman Allah'ım o şikayet edilen öğretmen bildiğiniz melekmiş sınıfta neler neler yapıyorlar. Sınıfta oturmayan mı ararsın bağıra çağıra öğretmene ders anlatmayan mı arkadaşları ile ders saatinde koşa koşa duvara tekme atıp öğretmen masasına kağıt buruşturup atan mı? Görseniz aklınız şaşar. Sonrada biraz sıkıştırınca döküldüler. Öğretmen bunlara yaramazlık yaptıkları için anne babalarına şikayet edeceklerini söyleyince bunlarda biz öğretmeni sürekli şikayet edelim öğretmen şikayet ederse kimse ona inanmaz diye plan yapmış fırıldaklar

Yani olay tek taraflı olarak çocuğunuzdan dinlediğiniz gibi olmayabilir. Belki sizin çocuğunuz bizimkiler kadar fırıldak değildir ama çocuklar olayları abartarak ya da farklı şeyler katarak anlatmayı severler.
Velhasılı kelam orası bir ortak alan eğer ders dinlemeyi engelleyecek davranışları varsa öğretmen gayet de kızabilir ne o öyle benim Pelinsu'ma, Berkecan'ıma kimse bağıramaz tripleri öyle Dünya sizin Pelinsu ve Berkecan'ınızın etrafında dönmüyor.
Umarım siz öğretmeni darp etme gibi bir hata yaparsınız da öğretmen az biraz akıllıdır sizi güzel bir süründürür bizim insanımıza 1 musibet bazen 1000 nasihatten daha iyi geliyor.