SELAMLAR,

içerisinde 150 adet açık kaynak script ve 30 adet wordpress tema olan, paytr ve havale ile ödeme aldığım pasif gelir kaynağımı ilgilenemediğim için satıyorum.
Herhangi bir arama motorundan yasağı banı yoktur.
Sunucu ve alan adıyla birlikte vereceğim ve teslim ederken herhangi bir transfer yapmamıza gerek yok, komple üyeliklerle birlikte vereceğim.
Sunucunun yıllık ücreti 460 TL civarında. daha 10 ay süresi var. Alan adının ise 100 gün civarında.

Script satış sitesini incelemek isterseniz www.fkbs.com.tr adresine bakabilirsiniz. Oldukça bol backlinkli, google da 33 sayfa dolusu index almış
Kurulum ve hosting hizmetide mevcuttur fakat kurulum hizmeti verebileceğim bir vaktim olmadığı için sadece script satışı yapıyorum.

Son zamanlarda aldığım ödemeler ve satışların resmini iletiyorum.
Bu güne kadar hiç bir şekilde reklam çıkılmamış ve organik olarak gelen trafikten sağlanan satışlardır.
Kelime analizi yaparsanız eğer bir çok script tema sektör bilgisi verdiğinizde Google da ilk 20 sıradadır.

Ekstra olarak sitede bulunan bayilik paketi ve özel tasarım paketleri vardır. Sadece script satın almak için değil anahtar teslim web sitesi sahip olmak isteyen müşterilerimizde mevcuttur. 4K 5K civarında paketlerden yararlanıp anahtar teslim web sitesi yaptıran müşterilerim de mevcut.

Fiyat olarak tekliflerinizi bekliyorum.

Whatsapptan ulaşabilirsiniz. https://wa.me/+905323691645