müdürle uğraşmayın hocam geçiştirir hepsi birbirinin laciverti birbirini kollar. Öğretmenlik stajında şahit oldum bizzat.
Cimer vb nereye şikayet edebiliyorsanız edin ortalığı ayağa kaldırın. Sonuç alamazsanız o yollara yönelin.
Siz dövdükten sonra malum tv "Psikopat baba kızına vuran öğretmeni vahşice dövdü"
Önerim:
Anladığı dilden güzelce konuşun kendisiyle. Tekrar yapacağını sanmıyorum
Bizim zamanımızda Öğrenci Taciz edilen öğretmen yoktu Şimdi sıradan vaka.
Çocuğuma dokunursan elini bununun yere monte ederim Bunun nesi garip ?
Kuytu yerleri oldum olası çok severim.
Bu durum benim başıma gelecek, hak hukuk ile uğraşmam. Sedat abimiz gibi abilerimiz var çok şükür, o öğretmene bir daha o okulda öğretmenlik yaptırmam NET.
usta çevrende yok mu vur deyince vuracak birileri bi gece düşürecek sadece kafasına vuracak o mesajı alır
Olayin çözümü cok basit; okula gidiyosun hocayı siniftan disari cikartiyosun hiç beklemedigi anda kafa atip burnunu kiriyosun.
Şikayetçi falan olma hiçbir sonuca ulasamazsin.Basima heldigi icin soyluyorum.Kendi adaletini sağla.
Burda boş muhabbet yazanlara bakmayin agzi olan konuşuyor her cocuga bagiran cagiran ogretmeni gidip dövelim o zaman?gidin karşı tarafıda dinleyin bir ögretmende kendini ifade etsin size belki sandiginiz gibi degildir.
saat 1 de müdür ile görüşme gideceğim sonradan rehber hocası ile en son da malum kişi ile iletişim kuracağım dip toplamda çözüm bulunmadığı halde kendisi ile dışarda özel bir muhabbetim olacak
Bu zamana kadar hep kavgadan kaçındım, bela uzak dursun dedim hep, ama ben gözüm gibi baktığım evladima birisi gelip vurup onun psikolojisi ile oynuyor ise hele ki sabah baba ben artık okula gitmek istemiyorum diyorsa o kişi ile şahsi bir konuya ceviririm dediğim gibi
şiddet yanlısı değilim ama evladima zarar olacak herşeye de son damlasına kadar savaşırim