Merhaba,
win rate'i %80 ise burada uzun bir süreyi (en az 1000 işlem) içeren backtest yayınlaman veya 1 yıllık pnl videosu çekmen gerekir. wr %80 çok iddialı. Winrate'in %80 olabilmesinin tek yolu var. 1'e xx riske etmek. Böylece sonuçta 10 işlemin 8inde kazanmak mümkündür. Ama 1-2 sinde likit olduğunda veya büyük zarar ettiğinde toplamda bir zarar söz konusu oluyor.
Sistemin hakkında açık etmeden teknik bilgi verirsen çok sağlıklı dönüş yaparım. Çünkü neredeyse hemen her price action konseptini ve bilindik indikatörleri 3 yıllık olarak backtest yaptım.
İndikator kullanmıyoruz sistem için sadece matematik var ve manuel hesaplama, coin piyasasında çok denemedim sadece bir kaç işlem var orda onlarda spot piyasa için. Amaç kazanmak sadece spot piyasa için kullandığım bir şey. Dediğinizde haklısınız %80 iddialı bir oran. Böyle çıkmasının sebebi az ve öz işlem yapmak. Genelikle günlük bar veya 4s kullanıyorum. 1dk 5dk olanlarda var tabii ki marj daha az oluyor.