Kumulatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklamları nasıl peki adsense gibi mi, to kaç sizin. Öneriyor musunuz
Tıklama oranı fazla bir değişkenlik göstermiyor. Günümüzde kriptoya fazla bir reabet olduğu için. İlgi çekici reklamlar geliyor.

FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Ödemede hiç sorun yaşadınız mı? Daha yeni açılmış bir firma değil mi? Türkçe içeriğiniz için bir haftalık bir rapor paylaşımı yapabilir misiniz?
Çok teşekkür ederim şimdiden.
Şuan iş yerindeyim fakat mesaiden sonra tabiki paylaşabilirim. Ben 2020 de kullanmaya başladım kendisini. Adsense ile uğraşmaktan nefret ettiğim için.

Enginu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapor paylaşımı var mı hocam.
ÖDEMELER de sıkıntı yoksa deneme yapılır.
Rapor mesaiden sonra paylaşacağım. Ödemelerde herhangi bir sıkıntı bulunmamakta.

ALKIN3460 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklamların kazançları adsense gibi tıklama degilde gösterim başına geliri nasıl peki ? yurtdışı için (not: müşteri temsilcisi ile görüştüm ve aldıgım yanıt : Reklamlarımızın tamamı kripto para birimi reklamlarından oluşuyor ve şu anda yalnızca kripto para birimi web siteleriyle çalışıyoruz)
,
Not'unuza istinaden yazıyorum. web sitenizde kripto kategorisi bulundurmanız onay sürecinde problem yaşamamanızı sağlıyor. Reklamlar kripto şirketlerinin reklamları. Türkiye trafiği olan sitelerde ise kendimce geliştirdiğim bir yöntem var. Siteye yurtdışından girenlere kripto forumu gibi gösteriyorum (Crawler'lar hariç). TR de normal içeriğe devam ediyorum.

Unutmadan bir örnek site belirtmek isterim. Kendime ait değil. Kendi domainimi reklam botu ile saldırıp cf üzerinden ua açmak zorunda kalmamak için paylaşmıyorum.

https://cowoxi.com/ burada inek oyunu gibi birşey yapmışlar. reklamlara görev tarzı tıklatıyorlar. bunlarda 2019 dan beri kullanıyor. Örnek reklam görsellerini görebilirsiniz bu siteden.

Kripto bir içerik bulunmayan siteden reklam kazancı sağlıyor bunlar. Ek olarak da zorunlu tıklatma sağlatıyorlar. Onu da geçtim login olmadan reklamlar görünmüyor. Reklama tıkladığında da tekrar tekrar tıklanmasın diye reklamlar gösterilmiyor kullanıcılara.

Örnek reklam görseli;