Selam dostlarım bu konuyu açma sebebim 1.konu ve 2. konu konuya istinaden şuanki ilerleyişim hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma ilham kaynağı olma amacı ile açmış bulunmaktayım. Diğer konuları merak edenler linke tıklayıp diğer konularımıda okuyabilir. Kötü yorum sahibine yakışır diyorum hiç muhatap olmuyorum.

Kimseye birşey öğretmek zorunda değilim güzel bilgiler paylaşıyorum aklı mantığı olan bu bilgileri kullanarak çok güzel şeyler elde edebilir.

Uzun zamandır istikrarlı bir şekilde 9 m arama hacmi olan ve kda zorluk derecesi 99 olan bir kelimede backlink ve hit çalışması yapmadan şuanki sıralamam 12. sıraya gelmiş durumdadyım.

Öncelikli yaptığım şey seo eklentilerimi düzenlemek ve yanlış gördüğüm ne varsa düzeltmekle başladı. Seo eklentisi olarak rank math pro kullanıyorum.
Daha sonrasında ise sadece son 1 aydır günde ortalama 2 içerik paylaşıp bekledim. Toplam şuan içerik sayım 55 adettir.

Bu aşamada hiç bir şekilde hit ve backlink almadım almamda.
Sonuç Şuanda Aşağıdaki gibidir. Paylaşmış olduğum bilgi ve ilerleyişim bir çok arkadaşımızın çok işine yaracak buna eminim.

Ama armut piş azıma düş diyen hiç bir bilgi birikimi olmadan bam diye sektöre giriş yapmak isteyen, arkadaşlar hızlıca exit yapabilir çünkü ben kimseye hazır bilgi vermek zorunda değilim. ben bebek bakıcısı da değilim öğretmende değilim o yüzdden bana extra sorular sormayınız. Rica ediyorum.

Son zamanlarda aldığım karar doğrultusunda kimse ile polemiğe girmeyi düşünmüyorum kötü yorum yapanları direk engellicem. Kimseyi hoşnut etmek zorunda da değilim!

Hit Durumu: