mcatr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Kpssde altyapınız varsa eğer hafiften hafiften başlayıp kpssye son 3-4 ay kala tam verimli çalışıp güzel puanlar elde edebilirsiniz bence. 22 kpss sınavına son 3-4 ay kala çalışıp 80 puan almayı başardım. Hayatınız düzenli bir şekildeyse eğer hocam gününüze göre çok fazla yorulmadan bir program yapmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde hem yazılım tarafını bırakmamış olursunuz hemde KPSS’de bir şeyler yapmış olursunuz hocam
Evet hocam sadece Türkçe vs şeyleri son 2 3 ayda yaparım, sadece Matematiğe başlayayım diyorum. Günde 1 2 saat ile başlayıp her geçen ay arttırmayı düşünüyorum. Boş zamanlarım da da yazılım.

Asariel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 yıllık bir devlet memuru olarak söylüyorum. Yer değişelim istersen, memurluk diye bir şey kalmadı haberlerdeki maaşlara filan inanma lütfen 5 kişinin çalıştığı yerde 4'ü torpil tüm iş 1 kişide maaşlar asgari ücrete her geçen zam yaklaşıyor yol yemek gibi şeyler özel sektöre göre cepten.
Ama diyorsan ben dahada kendimi geliştirmek istemiyorum riske gerek yok memur ol derim. Ben 30 yaşındayım şu an yazılım dersi almaya çalışıyorum buradan kurtulmak için.
Hocam ben stajımı kamu kurumunda yaptım. Tapu sicil müdürlüğünde oradaki memurlar gerçekten çok çalışıyor ve işleri riskli idi. Ama şartları iyiydi. Tabi sizin çalıştığını ortamı bilemem. Umarım öğrenirsiniz. Çevremde memur olupta memnun olmayan görmedim.