Merhabalar kariyerimde hakkında fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Üniversite 3 ay önce bitti 2 yıllık tapu kadastro mezunuyum. + yazılımla ilgileniyorum. Üniversite zamanımda deprem nedeniyle ünilerin onlineye geçmesiyle 5 aylık flutter alanında bir yazılım firmasında çalıştım. Sadece flutter ile çalıştım geliştim. Şuanda ise bir firmanın e-ticaret yöneticiliğini yapıyorum ama yazılım kadar zevk alamıyorum. Ek olarak eski çalıştığım yerden iş alıyorum haftasonları ve işten geldikten sonra çalışıyorum. Seneye kpss var çevremdekilerin hepsi kpss çalış diyorlar ben ise daha çok yazılıma yönelip flutter yanına .netde öğrenip hem mobil hemde mobile baglı web site, panel kodlamak hem de yazılımda çalışmak istiyorum. Ama diplomam vs yok sorun orda. Kpss konusunda ise ülkenin durumuna bakıyorum diğer tarafım memur ol sonra yaparsın bunları diyor. Sizce KPSS 'yemi hazırlanmak yoksa yazılımda gelişmek mi ? Yada aynı anda hem kpss hemde yazılım çalışabilir miyim ? Düşünmekten yoruldum. Yaşım 21 Kpssye 1 yıl var.