mehmetabaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman bende usd try 110 tl olacak diyorum. ama ne zaman?? Arkadaşlar bırakın bu tür insanların algısına inanmayın. Takipçi edinip borsalardan para koparmak bunların amacı budur. BTC 65 k da 100 bin olacak diyordu bende 20 k olacak 10 k olacak diyordum. ne oldu vatandaşa 65 - 55- 45- 35 k dan mal saattıla içeriyee soktular. Bir de bunlara inanıp kaldıraç girenlerin vay haline. Gelellim usd konusuna. usd bu ülke de yatırım aracı olmaktan çıkacak. Yeni yatırım aracı tl dir.. Usd yükselir ama paranız eflasyon karşısında erimiş olacaktır.
Bence zaten birilerinin ağzına bakıp yatırım yapmak enayiliktir.Herkes gün sonunda kendiyle baş baş kalıyor.usd'de hak veriyorum faizlere bağlı olarak etkisini yitirebilir o konuda ve realde maalesef zararda kalıyor.Bizde örneğin bir kaç ay önce xxk dolar aldık o zaman ki araba piyasası ve şimdikine baktığımızda zararda olduğumuzu görüyoruz.Faiz'ede dini yönden girmek istemiyoruz.Hiç ümitli olmasamda umarım 2. el araba piyasasında bir şey olur artık.Gayrimenkul zaten çok ayrı bi enstrüman olmuş.