Merhaba,
Yaşanan üzücü durum adına lüzgün olduğumuzu belirtmek isteriz, sistemsel yaşanan bir sorun sebebiyle Veri tabanı aktif olmasına rağmen ve sitelerine erişim olmasına rağmen sadece phpMyAdmin üzerinde gözükmemekteydi ve ekip arkadaşlarımız tarafından sorunun çözümi için işlem sağlandığı iletilmişti lakin her talebe karşılık olarak şikayet konusu açmakla tehdit etmekle dönüş sağladı. İlgili kişinin hizmeti tarafımızca iptal edilip, kullanım sağladığı günler ve KDV düşümü sağlanıp iadesi sağlanacaktır. Tarafımıza PM üzerinden dönüş sağlanması yeterli olacaktır.
Burada Mağdur olan Benim 18 Gündür iyi niyetle sizlere yardımcı olmaya çalışan benim
burada mağdur edebiyatı yapmayın sisteminizde oluşan
Sorunu çözmekle mükellefsiniz bunu bana bir lütüfmuş gibi yazamasınız Tam tamına 18 Gündür bekliyorum ve çözüm sunamayan firma sizsiniz
Her talebe karşılık şikayet konusu açmakla tehdit etmedim yalan konuşmayın ,
önceki şikayet konularınızı okudum ve tedbir olarak destek taleplerinin ss ini aldım istenirse hemen burayada atarım , yalan konuşmayın , iftira atmayın
13 veya 14 cü günde çözemeyecekseniz şikayet konusunu açacağımı belirttim ki istediğim kadar şikayet konusuda açarım sen yalan konuşmadıktan sonra bu neyin korkusu neyin tiribi ?
3Dosyalarımın Sql dahil hepsini eksiksiz bir şekilde bana teslim etmek zorundasınız ,
sitelerimi şak diye kapatamazsınız
sayın modaretör
şuanda tüm sitelerimi kapatmış durumdalar
sitelerimi taşıyana kadar dosyalarımı teslim edene kadar kapatması Yasalmı Doğrumu yaptıklarını doğru bulmuyorum ,
haber vermeden tüm sitelerimi dosyalar yedekler orda olmasına rağmen , erişimi kesmiş durumdalar istenirse ticketlerin ss lerini atabilirim
ben sabırla 18 gün bekledim adamlar kendilerini haklı çıkarmak için her yalana ve iftiraya başvuruyorlar
kendilerinin banlanmasını forumdan uzaklaştırılmasını ve ücret iadesini - Trade puanı verilmesini istiyorum takdir sizin
@ServerPark;