promocity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bir kaç gündür birileri yazıyor whatsapp üzerinden müsattim bakalım derdi neymiş dedim 6 tane görev gönderdi tiktok videosu beğendim adamlar 150 tl para gönderdi. Başka bir şey vardır 6 video için kim 150 tl para verir ki
https://www.r10.net/off-topic/381123...an-var-mi.html

Konumu incele istersen sana para gönderen aslında ilk görevi tamamlayıp, seviye 2 için sisteme ödeme yapan birisi, o sana ödeme yapıyor, sistem seni yemlemiş oluyor, sen yemi yutunca seviye 2 için sistem de ki başka bir mağdur adayına yem atıyorsun ve asıl dolandırıcının ibanının olacağı kısım seviye 3, sistemde 200 TL paran var onu çekebilirsin diyor, hesabına 30 dakikaya gelir diyor, bu sırada seni seviye 3'e geçirmek için 3 paket öneriyor, birinci paket 300 TL, ikinci paket 800 TL, üçüncü paket ise 1800 TL, her pakette daha fazla kazanacağını söylüyor, aç gözlü insanlar genelde 1800 TL olanı seçiyor ve işlem tamam, *********** hedefine ulaştı

Şu sözü forumun bir yerine yazmak lazım bence, yıl 2023 oldu hala dolandırılanlar var, valla şaşırıyorum ben bu insanlara.