Busd'nin fişini mecburen çektiler çünkü CZ'ye büyük baskı var, Binance küçülmeye gidecek, Bnb'ye de olumsuz yansımaları olabilir, Binance için olumsuz bu durum diğer borsalara da olumlu olarak yansıyabilir örneğin Okx gibi borsalar hacim arttırabilir. Sec başta olmak üzere finansal kuruluşlar ve hükümetler CZ'nin peşini bırakmıyorlar, Stable coin mevzularında zaten hassaslar özellikle Amerika USD basan ülke ve Amerikalı SEC haliyle o doları CZ'ye karşılıksız bastırmaz, belki Busd yalan olunca CZ rahatlar, borsanın önü açılır yoksa durum sıkıntılı görünüyor. Busd olduğu sürece nefes aldırmazlar, borsanın güç kaybetmemesi ve bnb'nin ayakta durması, bsc ağının güvenliği için Busd kalkmalı. Diğer stabil coinler yeter zaten UST ile benzer bir durum yok, peg bozulmadı, ekibi kaçmadı, 1 dolar 1 cent'e inmedi, ben ortada bir sıkıntı görmüyorum, en azından kripto da değil bu busd cz mevzularında sıkıntı görmüyorum.
Merhaba binanceTR busd varlıkları fdusd ile 1:1 oranında takas edilmesi için bildirim göndermiş fakat fdusd nin hiç bir işlem çifti yok sadece busd/fdusd çifti var hatta tersi bile yok dönüştür dersek bu fdusd ne işimize yarayacak try işlem çiftinin gelmesini mi beklemek zorunda kalacağız yada zarar edip usdt ilemi takas etmeliyiz?