Bende takip ediyordum bu arkadasi. Yani bu fiyatlara karavan almayı düşünen kişi yakitini düşünmez diye düşünüyorum. Ancak benim hoşuma gitmeyen iç dizaynı.
Ben seviyorum böyle dekorasyonu
Yeminle karavandan soğudum, bu nasıl bir dizayn. Taş devrinden kalma.

zevkler be renkler tartışılmaz hocam.
Yakıt masrafı karavana vereceğiniz para + karavana harcayacağınız para ve yılda yapacağınız tatil günü sayısını hesaplayınca eğer 7/24 yaşamayacaksanız kesinlikle karavan kiralamak hatta uğraşmayıp gittiğiniz yerde otel tutmak daha ucuza geliyor bende çok hevesleniyorum ama bu çalışan insan için mantıklı değil benim serbest zamanım cok olmasına rağmen ben bile toplasanız yılda 60 70 günden fazla kullanacağımı düşünmediğim için vazgeçmiştim en mantıklısı bu tip hevesi olan 2 3 kafa dengi arkadaş olarak almak.
7/24 düşünüyorum ben, hem yurtiçi, hem de yurtdışı gezmek için ama sanırım bu bize biraz büyük gelecek, daha hızlı, küçük ve güçlü bişey alıcam.
8.200 motor benzinli arabayla tr şartlarında gezmek şuan herkesin yapabilecegi birşey degil kaldıki bakımı , sigortası, mtvsi eklenince bu yüzdende sahibi durdugu yere hapsolmuş gibi bekliyor

3.5 milyon o karavana verecegime en az 10 ülke gezerim o paraya hemde ucakla seyahat eder oteldede kalırım bu fiyata kim alır satılır mı bilemem
Evet öyle düşününce mantıksız gibi ama aslında amacım youtube ile yürümek, çok özeniyorum şu youtube da karavan hayatı yaşayanlara

hayalim gibi bişey oldu artık bende.