Telegramda finans ve borsa gruplarıyla ilgilenen arkadaşlar var mı? Ben bu sektöre girmiş bulunmaktayım ama yakında ortalama 150.000 TL'lik bir yatırım yapmayı düşünüyorum. şuan çok cüzi bir miktar yatırdım ve bana olan getirisini izliyorum. Yaptığım şey kısacası session kullanarak gruba üye çekip aylık ücretli sinyal ve eğitim satmak. Kripto değil borsa istanbul ile uğraşıyorum. Kriptoda daha fazla üyelik satımı yapabilirsin diyen arkadaşlar olabilir ama bilmediğim bir konuda sırf para için iş yapmam. Ben borsa istanbul hisseleri konusunda bilgi sahibiyim, kriptoda yeterli bilgiye sahip değilim. Bunları baz alıp yorum yapmak daha iyi olacaktır. Bu işlerle ilgilenen arkadaşlar varsa kazanç hakkında bilgi verirse benim dışımda konuyu okuyanlarda bilgi sahibi olabilir , ayrıca sorusu olan varsa bende bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim. Şu kadar üyeli şu kadar zaman önce açılmış kripto / bist / etc. hakkında bilgi veren bir grubum var ve aylık ort. kazancım şu kadar diyebilirsiniz. Ayrıca ortak arayışınız varsa PM ile iletişime geçebilirsiniz.