rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin, bende yakın bir zamanda babamı kaybettim...

Karşı taraf sanırım biraz çirkeflik yapmış sonuc olarak kaza yapsanız bile kaskonuz olmasada sigorta devreye girer ve masrafı öder lakin karşı taraf değer kaybı isteyebilir bu onun hakkıdır lakin

"Araç değer kaybı, kazaya karışan diğer aracın sürücüsünden alınabileceği gibi, aracın zorunlu trafik sigortasından da alınabilir. Ancak sigorta şirketinin sorumluluğu, poliçedeki limit ile sınırlıdır. Araç değer kaybında, genel olarak değer kaybı, tahsil kabiliyetinin daha kolay olması sebebiyle trafik sigortalarından talep edilmektedir. "

Buradaki rakam olayı çok yüksek olmadığı için sigorta bu bedeli ödeyebilir. Siz şunu diyebilirsiniz değer kaybı alıcaksan sigortayı devreye sokmak zorundayım yok hasar geçmişi olmasın istiyorsan sanayiye gideriz aklımıza yatan ustaya veririz masrafını ben öderim de diyebilirsin. Lakin benim önerim hiç muhattap olma sigorta ile çözsün okadar büyütülecek bir hasar yok ortada önden kaza yapılmış olsa herkes çirfekleşebilir motor aksamı var birçok parça hasar görür ve para miktarı yüksek çıkar lakin bu tarz yandan kazalar çok yüksek rakamlı kaza türleri değil
teşekkürler hocam dediğiniz teklifi ben karşı tarafa yaptım ancak kabul etmediler. Serviste yaptirak dediler bende karşılayamam malesef sigortayla devreye girin dedim. Dediğniz gibi değer kaybı dahil tüm masraflar 120.000 i geçmez diye düşünüyorum inşlllh yani . Bu arada sizinde basınıg sagolsun Allah Sabırlar versin