Çok Teşekkürler
Merhabalar, görüşleriniz belirttiğiniz için teşekkürler. Arkaplan'da bizim özel kodladığımız eklentilerden kullanıyoruz. Elementor ile hem entegreli, hem de güncel ve sorunsuz çalışırlar.
Kurumsal Pro lisans kullanıyoruz. Bu şekilde daha uyguna geliyor müşterilerimiz için.
Öneri olarak kesinlikle bir tasarımın aynısını yapmaya çalışma. Kendini daha farklı şeyleri yapmak için eğitirsen, emin ol her yaptığın tasarım +1 koyar üzerine, en sonunda ise UI UX mantığını kavrayarak daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Ek olarak fiyatlarını düşük tutma, hizmetini ise fiyatının kat kat fazlasında iyi ver. İyi hizmet verdiğinde emin ol çok daha fazla müşteri kazanacaksın çünkü referansların seni tanıtacak sen değil.
Son 3 yıldır hazır temalar kullanmıyoruz, düzenleme tekliflerini bile reddediyoruz. Tamamen kendine özel bir iş haritası belirle ve prensiplerin olsun. Dünya da en iyisi olamazsın fakat kendinin en iyisi olabilirsin. İnsanlar ile yarışa girme, bırak onlar seninle yarışa girsinler. Sen her seferinde daha iyisini yaparak herkesi geride bırakacaksın.
Yaptığınız tasarımı inceledim. Başlangıç aşamasında olduğunuz için ideal buluyorum fakat kullanıcıların alabileceğini sanmam. Daha fazla geliştirip Elementor şablonları olarak satış yapmaya başlayabilirsin. Sürekli yabancı kaynaklardan araştırma yap, Türkler maalesef 2 cümlelik konuyu 75 cümleye sığdırıp anlatıyorlar. Söyleyeceklerim bu kadar, hayatında başarılar
Merhabalar, kusura bakmayın geç dönebildim. Değerli yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorum. Dikkate alacağım..