ortam iyi hocam.Ev almaya kalksak hemen alamayız zatende

. siz nezamandır uğraşıyorsunuz bu işlerle.
ilk sitemi 1999 yılında cjb.net ile yapmıştım. O zamanlar Frontpage ile html siteler yapıyorduk. Sonra joomla, xoops falan çıktı. Wordpressin kimse yüzüne bakmazdı. yıllarca Nevşehir haber sitesi yaptım. Hatta bilenler vardır belki. haber50.com'u kurmuştuk ilk olarak. Adsense paraları böyle hesaba değil citybank çeki olarak gelirdi. 100 dolar eşiğini aşmak zorundaydık. Bir kez adsense onayı alınca istediğin kadar siteye sadece kodu eklerdin.
r10'da en başından beri varım. Forumda girdiğim bir tartışma sonrası 2015 yılında ban yedi. O hesap açılsa şuan en eski üyelerden olurum sanırım. Hatta size değişik bir bilgi veriiyim. Sitenin adı neden r10 biliyormusunuz? Sitenin kuruluş amacı 2006 dünya kupasında ronaldinho'nun baş harfi ve forma numarasıydı. Kurucusu Volkan mıydı neydi tam hatırlamıyorum. Hatta forumun ***** bölümü bile vardı.
2014 yılında site işlerine ara verdim. derken 2019 yılında tekrardan içerik üreterek başladım. Eskiden hem yazılımdan hemde içerikten anlamak zorundaydın. Şimdi her şey basit 500 liraya en kral siteyi kuruyorlar