Merhaba, toplantı tutanağı üzerine bir panel geliştiriyorum. Toplantı tutanak formunu oluşturduktan sonra yoklama alıyorum. Toplantıya katıldı katılmadı şeklinde. Bunu da checkbox üzerinden yapmak istiyorum ama bir türlü olmadı. Veri tabanına array olarak kaydoluyor.

Kullandığım kodlar bu şekilde. Sanırım insert ederken hata yapıyorum ama çözemedim yardımcı olur musunuz?
                <!-- Toplantı Katılım Yoklaması Ekle -->
                <div class="modal fade" id="yoklamaEkle" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="exampleModalCenterTitle" aria-hidden="true">
                    <div class="modal-dialog modal-dialog-centered" role="document">
                        <div class="modal-content">
                            <form action="../netting/islem.php" method="POST" enctype="multipart/form-data">
                                <div class="modal-header">
                                    <h5 class="modal-title" id="exampleModalCenterTitle">Toplantı Katılım Yoklaması</h5>
                                    <button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-label="Close">
                                        <span aria-hidden="true">&times;</span>
                                    </button>
                                </div><br>
                                <div class="col-lg-12 col-md-12">

<?php

while($uyelercek=$uyelersor->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) {

?>
                                        <div class="fancy-checkbox">

<label><input type="checkbox" name="uye_id[]" value="<?php $uyelercek['uye_id']; ?>"><span><?php echo $uyelercek['uye_adSoyad']; ?></span></label>
                                        </div>

<?php } ?>

<input type="hidden" name="tutanak_id" value="<?php echo $tutanakcek['tutanak_id']; ?>">

<input type="hidden" name="get_url" value="<?php echo "http://".$_SERVER['HTTP_HOST']."".$_SERVER['REQUEST_URI'].""; ?>">

</div>
                                <div class="modal-footer">
                                    <button type="submit" class="btn btn-round btn-success" name="yoklamaEkle">Yoklamayı Kaydet</button>
                                </div>
                            </form>
                        </div>
                    </div>
                </div>
if (isset($_POST['yoklamaEkle'])) {

$get_url=$_POST['get_url'];

$yoklamaekle=$db->prepare("INSERT INTO yoklama SET
        tutanak_id=:tutanak_id,
        uye_id=:uye_id
        ");

$insert=$yoklamaekle->execute(array(