Elden 2. el bir ürün satacağımı, yaşadığım ve çalıştığım yer ile alıcı arasında epey bir yol mesafesi var şehir içi olmasına rağmen.
Sarı siteden adam aradı sen getir ben alayım diye ayağına çağırdı ilkten neyse olur dedim, adamı kaydettim resme bakınca pek güven vermedi. (Evet saç ve tipten 2 senesi var

)
Çalıştığım yere çağırdım buyur gel çay kahve içelim kontrol et yol masrafını da verebilirim diyorum olmaz dedi kapattı. 2 Gün sonra tekrar aradı duruyorsa geleceğim vs. tamam gel dedim. Ürün benden uzakta olduğu için arkadaşıma söyledim yanıma getirdi. Adamı arıyorum arıyorum açmıyor öyle kaldı. Bugün yine aradı geleceğim alacağım vs. ama çok acelem var otoparkta araçta hemen kontrol ederim gitmem lazım vs diyor.
Adama diyorum şurada cafe Starbucks vs var otururuz kahve içeriz kontrol edersin ne gerek var diyor. Şimdi de akşam gelebilirim diyor.
Garip bir tip. Gelse bile halka açık yerde ve kesinlikle ödemeyi bankamda görmeden ürün teslimi yapmayacağım.
Ancak bir sorum var, FAST limiti kaç TL? Akşam 20:00 gibi atsa para geçer mi hesaba?