arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size noldu hocam. adam ona şifre buna şifre istiyor. konuyu doğru düzgün açıp bizi bilgilendirebilir. kendisi yazamayıp sizemi yazdırıyor. bu forumda
imleme yasak, yasak olan bir şeyi savunmayın. yani ne paylaşacaksanız konuda paylaşırsınız. oraya buraya link verip şifrelemezsiniz.
Direkt olarak ekleyince karışık olduğu için düzenli olması için bu şekilde linkli paylaşmakta idim.
@arenpi; 10 saniyenizi almayacak bir şifre bulma işlemini bırakın şifresizken illa adrese teslim alan adı isteyen olduğu için ve azıcıkta olsa emek harcamaya çekinenler olduğu için şifreli paylaşıyor idim. Ama haklısınız iyilik yaramıyor.

@bagbaq; hocam değerli yorumunuz ve savunmanız için teşekkür ederim. İnsanlar ne yazık ki sizin gibi düşünmüyor. Herşeyi hazır istiyorlar. Hatta onlar için alıp satsyımda istiyorlar.

BU KONUDAN SONRA HERKESE AÇIK DOMAİN PAYLAŞIMI YAPMAYACAĞIM WHATSAPPTA GRUP VEYA KANAL KURACAĞIM. LİNKİNİ BURAYA KOYMUYORUM ÇÜNKÜ SADECE GÜVEN VEREN VE VERDİĞİM EMEĞE DEĞECEK İNSANLAR İLE PAYLAŞIM YAPACAĞIM. PM İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.....