Merhabalar, gerçekten çok hoş duruyor. Başarılar dilerim.
Arka planını bilmiyorum ama orada da müşteri destek alanı, fatura çıktıları gibi muhasebe sistemi varsa çok daha güzel olacaktır.
Merak ettiğim bir kaç soru var çünkü ben de uzun yıllardır wordpress üzerinde geliştirmeler yapıyorum ve forumda sizi görüyorum, çok başarılı tasarımlar yapıyorsunuz. Ufaktan bu alanda da kendimi geliştirip ürünler çıkartmak istiyorum. Kendi çapımda yaptığım şeyler mevcut ama bu sistemlerde merak ettiğim bir kaç sistem var cevap verirseniz sevinirim. Cevap vermezseniz de anlayışlar karşılar ve anlarım.
- Yanlış bilmiyorsam elementor ile yapıyorsunuz, bunu alıcıya nasıl yansıtıyorsunuz ? (Sonuçta lisanslı elemantor gerekebilir bu sürekli bir ödeme yapılması anlamına gelir ? )
- Temel yapı itibari ile bu blok sistemlerine hakimim bir çok sitede kullandım. Lakin tecrübeleri olarak bu yola başlarken öğrendiğiniz noktalar vardır. Kesinlikle şunu yapma, şuna dikkat et gibi önerileriniz var mı ?
- Themeforeste elemantor gibi best seller olan "avada" v.b var ne düşünüyorsunuz ?
- varsa diğer önerilerinize açığım.
(Not: Bir de yorumunuzu almak isterim sıfır eklenti ile wp üzerinde şöyle bir tasarım şey yaptım, biraz daha kendimi geliştirip sizin gibi bir paket haline getirip ben de hizmet sunmak istiyorum.
link )