Selamlar,basimdan gecen olayi anlatip neler yapabilecegimi size danismak istedim yakin zamanda aracimla kaza yaptim. Kaporta masrafi vardı. Velhasılkelam kaportaci biriyle anlastik tanidik onerisi ile buna parayida pesin odedim. Aradan 20 gun gecti. Arac kaportacinin dukkanina birakmistik ama arac geldigimizde yoktu. Elektrik Tesisatlarinda sikinti var oraya yolladik dediler(yalan tabikii ).
Aracimda sadece kaporta masrafi vardi!
Neyse ben o kaportaciya yakin bir yerde ev insaatim var. Dün temeli sulamaya giderken sans eseri arabami kaportacida gördüm. Baktim aküsü beyni vs hep (Ç)almislar. Ustaya soyledigimde hirsiz girmis almis dedi. Hirsiz girse sadece beyni ve aküyü mu calar dedim? Hirsiz girmedigini biliyorum isin icinde benim biladerde var almis arabayi sokmus akuleri vs satmis buyuk ihtimalle. Bir degil iki degil annem reddetmisti bunu benim evimde kaliyordu bu hatasi da son hatasi oldu goz yumamazdim artik. İkisi bir olmus arabami parcalayip satacaklardi. Ben sikayet edecegim 20 gundur ortalikda yok arac demistim ondan dolayida araci getirmisler korkudan. Ben karakola gittim ifademi verdim bu ikisinden de sikayetci oldum. Biladerle aram zaten iyi değildi hatalari boyumu geçti. Sikayeti geri cek diyor tehditler savuruyor. Bende sakin bir insan değilim elimden kaza cikmasin diye sikayet etmistim. Bu sikayetten birsey cikarmi benim adalete karsi hic umudum yok. Evden de kovdum cocugu ama ceza alsin istiyorum yoksa ben kardeşim demem ya sonunda onun kani dokulur ya benim. O derece artık tahammülüm kalmadi .