arifarifarif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar suan wp sitemde yoats kullanıyorum her yazım seo acısından yesil (okunabilirlik karısık)
Bu yeterli mi ? Yoksa Rank Math Pro ve Schema Pro kurmalıy mıyım? Ayrıntıları ile neden?
Ayrıca Site hızlandırma için litespeed kullanıyorum baska bir eklenti tavsiyeniz var mıdır?

Teşekkürler
Lifetime bir tema almayi dusunuyordum ve Astra Temasina baktim tabi yaninda Schema Pro geliyor.

Simdi benim bu eklentide hosuma gitmeyen birkac sey gordum. Inceledigim kadariyla soyleyeyim.

Bunda on tanimli semalar var. Ve custom sema ekleyebiliyorsunuz. Eksik olan su Mesela ben how to semasini kullanmak istiyorum.Ama resimlerin boyutlarini da semada kullanmak istiyorum diyelim. Sonucta bu veriler ve degerler schema org sitesinde var ama on tanimli semalara mudahale edemiyorsunuz satir ekleyemiyorsunuz.Custom sema eklemeyide json dosyasi ekleme seklinde yapmislar. Rank mathle kiyaslayinca Rankmathte satir satir kendi semanizi bastan insa edebiliyorsunuz ve ayni zmanda farkli sitelerdeki semalari cekme ozelligide var. Bence asiri ustun.

Tabi kendisinde dahil olan semalar guzel ama mesela eklemeler yapmak istediginizde SIKINTi. Bu ozellik yok bence buyuk eksik gozlemledigim kadariyla