cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaan gerçekten profosyonel gerçek bir sokak dövüşü olmuş olsaydı kalıcı hasar dahi bırakabilirdi.. Karşılıklı olarak birbirlerine dava açacaklarını zannetmiyorum. Mahkemelik olursa iş uzarda uzar. Çünkü savaşı orada kavgaya zorlayan başka kişiler de var. Muhtemelen kaan tarafı kalabalık geldi ve hepsi de dövüşçü.. Ayrıca Savaşın yanından birilerinin özellikle dövüş hocasının savaşı sattığını düşünüyorum.

Nereden bakarsanız bakın rezillik.. Koca koca adamlar yaptıkları hiç normal davranış değil.
Kaan'ı takip etmedim bugüna kadar.
Ama sosyal medyadaki bir kaç videosunu izledim.
Kendini düzgün ifade eden sempatik bir adam.
öyle saldırgan büyük egolu falan bir adam gibi görünmüyor.

Ama Savaş Cebeci için aynısını söyleyemeyeceğim.
Savaş Cebeci büyük egolu orta yaş bunalımında bir adam.
Ben de orta yaştayım ve neler hissettiğini ve bu hisleri ego kabul etmeyince insanın neler yapacağını ya da söyleyebileceğini biliyorum.

Saval Cebeci orta yaş bunalımına girdikçe ve takipçi sayısı arttıkça maalesef çok zehirlendi.
Önce kendi gibi olmayan insanlara atıp tutmaya başladı, obezlere, tembellere laf çarpıyorum diye başladı.
Çünkü sosyal medya böyle bir alan, birilerine salladıkça ve polemik yarattıkça hem nefret edeniniz hem de takipçiniz artıyor.
Sonra yürü be aslansın diyenlerin gazına gelip 70 kiloluk profesyonel dövüşçülere sataşmaya kadar iş ilerledi.
Bir derse ihtiyacı vardı. İnşallah o dersi almıştır.
Bu arada Kaan'ın yanında gelenler silahlı, ama Savaş'ın yanındakiler de silahsız değil.
Hatta altta kaldığında pes demek yerine İlyas diye bağırıyor Savaş Cebeci.
Neden İlyas diye bağırıyor çünkü kavganın pes ederek değil dışarıdan müdahale ile bitmesini istiyor.

Bu arada Kaan'ın lisansı iptal olur, dava açılır ceza alır falan diyenler Savaş Cebeci'nin videosunu izlememişler.
Kavga'dan sonra Savaş geldi, maç yaptık ve beni yendi tebrik ediyorum, yenilmek de yenmek de var diye ifadeler kullanıyor.
Yani maç yaptık diyor, saldırıya uğradım beni dövdü demiyor.
Bu video Kaan'ın lisansının kalıcı olarak alınması ya da mahkemeye gidilmesinde delil olarak kullanılır.
Bu karşılılklı rıza olan bir antrenman maçı olarak sayılabilir bu ifadelerden sonra.

Bu işin dövüş tarafı basit bir şey benim için.
Erkekler asla büyümeyen çocuklar gibidir.
Hatta Rusların bir sözü var, erkeklerin en zor dönemi çocukluklarının ilk 40 yılıdır diye.
2 insan bir birine sataşıp sonra kavga ederek bir çözüm bulabilirler.
Benim için işin daha büyük rezillik olan kısmı iki tarafın da silahlı bir şekilde bu buluşmaya gelmesi.
Yani biz bu adamları sosyal medya fenomeni sanıyoruz, meğer fenomenler bile mafyalaşmış.

Asıl korkmamız gereken şey ise bambaşka.
Bu işin nasıl yüksek bir reytingi olduğu ortaya çıktı.
Bu iş öyle büyük kazanç getirebilir ki Savaş Cebeci yarın bir dayak daha yemek isteyebilir.
Ya da Kaan yatarı neyse girer yatarım bir iki fenomen daha döveyim diyebilir.
Ya da makyaj videoları çeken bazı kadın fenomenler saç saça baş başa bir birlerine girebilirler.
Ruhi Çenet ile Orkun Işıtmak ringe çıkabilir.
Yani maalesef çok kötü bir yol açtılar.
Yakında sosyal medya artistlik yapıp dayak yiyenlerin videoları ile dolabilir.
Habib Mcgregor meselesi de böyleydi, artistlik yapan adamın mütevazı adamdan dayak yemesi senaryosu çok reyting alıyor.