Arkadaşlar merhaba
Size biraz youtube'daki amacımdan bahsedip önerilerinizi isteyeceğim fikirlerinize ihtiyacım var.
Öncelikle, YouTube'da yazılım kanalı olarak çok izlenmeyeceğimin farkındayım. Bunu bilerek YouTube'da olmamın nedeni, YouTube üzerinden iş alabiliyor olabilmem.
Her ne kadar az izlensem de, YouTube üzerinden beni görüp iş yaptıran birçok firmayla tanıştım.
Ve çektiğim videolar anlık tüketilebilecek videolar değil. Hepsinin anahtar kelimelerle izlenebilecek videolar olduğunu biliyorum. Benim youtube arama sonuçlarında biraz yukarılarda olmam gerekiyor.
Daha önce Hazar Hit tarzında programlarla bazı videolarımı ilk sonuçlara getirdim.
Bu konuda bana neler önerebilirsiniz? Videoların açıklamalarını, başlıklarını anahtar kelime bazlı yapıyorum. Onlarda bir sorun yok. Forumlarda paylaşıp backlink de topluyorum, ama biliyorum ki daha farklı şeyler de yapabilirim. Bunları araştırıyorum.
Belki bildiğiniz bir yol vardır. Hazar Hit tarzında daha verimli anahtar kelime izlenmeleri sağlayan bir şeyler.
Yani, size genel olarak soracağım şey şu: Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.
Belkide anlatım tarzımda bir sorun vardır bu konuda da eleştirebilirsiniz çekinmeden.
Eleştirilmeden geliştiremem kendimi
Kanalım:
https://www.youtube.com/@yasin.muratogullari/