Şimdi adliyeyi aradım oradaki arabuluculuk bölümüyle konuştum. Durumu anlattığında direkt bana asker mi bu kişi diye sordu evet dedim. Bunlar ortak bir yerden akıl alırlar hep dedi. 20 30 bin taşınma parası isterler dedi. Evet dedim banada 35 bin verin taşınayım dedi dedim. Siz yeterli bir gerekçe göstermişsiniz ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Sözleşme bittiği anda çıkmak zorunda o sizi şu an yemliyor dedi. Sakına sakın tekrar bir ihtarname göndermeyin dedi. Eğer ki sözleşme bittiği gün çıkmamış olursa buraya gelin dediler. Yine garanti olması adına arabuluculuk bürosuna gideceğim elimdeki evraklara net bir akıl alacağım. Ona göre net bir yol belirleyeceğim.
Hocam aynı şeyden müzdarip biri olarak sizden bir konuda bende destek istiyorum çektiğiniz ihtarnameyi paylaşabilir misiniz bende aynı şekilde ihtar çekeyim eğer vaktiniz varsada süreci anlatabilir misinz ihtarnameyi notere gidince ek bir şey deniliyor mu tapu vs isteniyor mu ? kira sözleşmesi yeterli mi ? benim kiracımda uzman cavuş çıkmam diyor. benim sözleşmem 3 ay geçti