Arkadaşlar günlük yaklaşık 150 km civarı yol yapıyorum bu yüzden gündelik bir araç almayı düşünüyorum Model Y fiyat olarak daha mantıklı ve daha modelli kalıyor ama açıkcası görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor bu yüzden almak istemiyorum ama model 3 gözüme güzel geliyor bununla ilgili bir kaç sorum var kullanıcısı varsa aramızda ortalama bu araç kaç km menzile sahip oluyor ? istanbul gibi bir şehirde menzil çok fark ediyor mu verdiği değerleri yakalıyor mu ? diğer bir sorum ise normal evde ki priz gibi prizden sarj edilebiliyor mu ? yani akşam kapıma çekip sabaha kadar sarja bırakıp dolmasını sağlayabilir miyim yada ufak bunun için iş gören cihazlar oluyor mu ? daha önce hiç elektrikli araba deneyimim olmadı en çok aklıma takılan konular bunlar bunun dışında iç malzeme kalitesini falan az çok tahmin edebiliyorum çok yüksek kalite bir şey beklemiyorum ama çok dandik olmayacağını düşünüyorum şuanda hali hazırda 3.0 dizel bir araç kullanıyorum benim için yakıt olarak çok daha karlı her türlü kesin ama işte beni menzil konusunda perişan eder mi o var çünkü genel kullanımımda açıkcası sol şeritten aşağı pek genelde inmem yakıt ekonomisine dikkat etmiyorum böyle bir kullanımda dedikleri 350 400 km menzil oluyor mu ? yada en azından 300km olur mu ?