çok gamsız bir insan sanıyordum kendimi kafama çok şey takmazdım ama doktorların demesine göre sinir stres kafama birşey takıyormuşum. Panikle birlikte kalp ritmim yükseliyor ve kollarım uyuşuyor kitleniyordu 4 kere bu yüzden acile ambulansla gitmek zorunda kaldım araç kullanırken felanda başıma geldi. Kardiyoloji iç hastalıkları dahiliye nöroloji heryere gittim kimse birşey söyleyemedi. gastroenterolojiye gittim karaciğer enzimlerinde sıkıntı varmış ama oda önemli değil fazla dedi yağlanma var dedi geçiştirdi.
Yolda arabayla giderken birden yüksek nabız ve kollarım uyuşunca mecbur ambulansı aradım. bu sefer acile yatınca tanıdık kalp doktorum bana ecopirin ve dideral yazdı bunları kullan dedi. Kullanmaya başladım rahatladım biraz fakat bazen tekrar içim daralıyo bu ilaçları içtiğim için sizce bu ilaçların bana bir zararı olur mu kullanmalımıyım?
psikolog gitsem e nabızda gözükür mü yaptığım işten dolayı psikiyatriye felan gitmek istemiyorum yaş 24. 3 doz biontech olmuştum çok pişmanım şuan.