chechen46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
avukat olarak r10 da ki arkadaşlara uğramış oldukları haksızlıklara karşı elimden geldiği ölçüde yardım ediyorum.
1- Eşiniz şikayetçi olmuş mu?
2- Adli rapor almışmış mı (darp raporu)
3- Etrafta bu olayı çeken kamera kayıtları var mı ?

Bunların hepsi seri bir şekilde yapılması gereken şeyler şayet yapıldı ise öncelikle emniyet genel müdürlüğüne ilgili polis hakkında bir şikayette bulunmakta fayda var disiplin cezası için
adlli kısmı içinde zaten kadına şiddet herhangi bir şikayete bağlı değil re'sen soruşturma yapılır elinizdeki kozlar sağlam ise hukuki yoldan hakkınızı arayın desteğe de hazırız her zaman
cakedig adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmez, ancak öncelikle geçmiş olsun.

malesef hiçbir şekilde orayı gören kamera yok.. darp raporu aldık ve şikayetçi olduk...

çocuklarınızın psikolojilerini biraz olsun düzeltebilmek, onların isteklerini, sevdiği şeyleri daha çok yapabilmek için mutlaka iyi bir avukatla anlaşın. bulunduğunuz yerde mutlaka kamera kayıtları olacaktır, onları almak için o bölgedeki esnafın yanına gidin durumu anlatın. gerekirse onlara davadan sonra para vereceğinizi söyleyin, kayıtları saklasınlar.
içiniz soğumayacak, ancak alacağınız tazminatlarla ailenize daha fazla sarılma zamanı kazanmak için elinizden geleni yapacaksınız. tüm bunları yapan ahlak yoksunu kişileri mesleklerinden attıracak, hayatlarını zindana çevireceksiniz ki, benzer bir şekilde başkaları yeltenemesin.

şimdi sizin için affetmek büyüklüktür zamanı değil. şimdi sizin için tam da ailenizin sahibi olma zamanı.

avukatınızın yapacaklarının yanında, bu forumda herkesin güçlü bir kası var. birisi top trend yapar, bir diğeri haber sitelerinde içerik oluşturabilir, başka bir tanesi oluşturulan o haberlerin reklamını yayınlar vesaire.

hayatınızın bu bölümünde, açacağınız bu dava sonuçlanana kadar, yine hayatınızın bu kısmını ilgilendiren süreçte olabileceğinizi bile düşünmediğiniz kadar katı, sert, gaddar olun. en sevdikleriniz bile sizi bu durumdan geri döndürmesin.

geçmiş olsun.
çok teşekkürler hocam, dün işe gitmedim sabahtan akşama kadar seveceği oyuncaklar aldık, dışardan sevdikleri yemekleri yedirdim, oyun oynadık saatlerce... yapsamda bir ömür akıllarında kalacak.. korona zamanı çocuğu benim kızlarım öyle sosyallikleri olmadı hep içlerine kapanıklardı covid var diye dışarı çıkamadılar..