Aetheria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok üzüldüm abi umarım yaşadıklarınızı dindiricek bir ceza ile karşı karşıya kalır, bu durumu kanıtlayacak herhangi bir kamera kaydıda varsa çok ağır cezalara çarptırılabilir malum ülkemizdeki polislere kamera benzeri birşey takmıyorlar, tekrardan çok geçmiş olsun.
malesef olay çok geçilen bir kavşakta olmasına rağmen mobeseler daha takılmamış...

LisansPazarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana polisin adını ve soyadını verebilir misin PM üzerinden.
Direkt emniyet genel müdürlüğüne iletelim.
plakası var elimizde sadece..

Calibur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam görüntüler varsa Twitter’da paylaşmanızı öneririm veya olayı anlatmanızı. Yüksek etkileşim gördüğü zaman en ağır cezayı alıyor karşı taraf böyle durumlarda.
malesef olay çok geçilen bir kavşakta olmasına rağmen mobeseler daha takılmamış...

nivova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Umarım en kısa sürede olması gereken olur ve adalet yerini bulur diye temenni ve geçmiş olsun dileklerim dışında maalesef bir şey yapamıyorum umarım yardımcı olabilecek birisi çıkar forumdan.
Allah razı olsun.. İnşallah...

tasarim1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam.biz lisedeyken ne kadar işe yaramaz tip varsa ya bekçi oldu yada polis normaldir bu tür olaylar
ne hallere kaldık...

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazıp yazıp sildim defalarca çok geçmiş olsun hocam öfkeyle hareket edip sakın aileni sensiz bırakma
tek çekincem o zaten.. kızlarımı babasız bırakmamak için hiçbişey yapamıyorum...