Hocam yıllardır kriptoyla içli dışlıyım çok doğru noktalara değinmişsiniz, teknik analiz zaten tamamen çoğunluğun ne gördüğüyle çalışıyor, temel analiz ise sürü psikolojisiyle Bahsettiğiniz 10 btc satışları borsaların ortak kullandığı likidasyon botları yapıyor, tüm verileri anlık olarak alıyorlar özellikle binance borsası, çoğunluk short girerse ve "market maker" paritenin düşmesini istemiyorsa likidasyon botları bunu engeller yükselterek tüm shortları patlatırlar, ardından yükseldiğini görenler long girer, çoğunluk long girmiş olur bu sefer de tam tersini yaparlar, bu döngüyü 2021den beri tekrar ediyorlar Bulduğunu sandığınız şeyi tahmin edebiliyorum ben de binance mock trading bölümünde biraz zaman geçirince aydınlanmıştım Düzenleme: Borsada çok uzun zaman geçirince insan bazı şeyleri fark ediyor, örneğin çoğu kişinin bilmediği ve aylardır ekmeğini yediğim bir "taktik"den bahsedeyim, gece 3te market sıfırlandığında tradingview listenizden coin hareketlerini takip edin, gün içerisinde mal boşaltılacak olanla yükseltilecek olan direkt ayırt edilebiliyor mesela şu anda trb +%16 bake +%4 artmış, bunların artacağını gece 3de fark edip long işlem açmıştım