tunahanertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onu bunu bırakın biz q7 jübile istedik. Ahmet nur çebi dedi ki öyle biri yok öldü. Ya 7 düvel beşiktaşlı istiyor. 89’da girsin 90+2’de girsin önemli değil. q7 ya. Buna ne diyeceksiniz. Eğer quaresma gelseydi kombine alacaktım. Şimdi bein connect bile almadım. Düşünün ki ben gibi binlerce bjkli var.
Yabancı kontenjanı olmadığı için gerekli mevkilere transfer yapamadık. Her maç 2 defa topu sağa çekip gökyüzüne vuracak Q7'ye kontenjan ayıralım, tabi. Quaresma'yı en son ne zaman izlediniz hocam. Takıma hiçbir faydası olmaz, anca yer işgal eder.

Bırakın bu sosyal medya ergen isteklerini. Taraftar Talisca Talisca dedi, yönetimin ne duruma düştüğünü gördük. Porto niye almıyor Quaresma'yı? Gerekirse bi yaz döneminde ufak bi gösteri maçı düzenlenir olur biter.

BerkAkcaoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fenev DDDDDDDDDD Ne kadar komik yaahuuu birinin eksikliğiyle dalga geçip konuşmak. Beter olun inşallah 10 yıl şampiyon olamazsınız. Takımınız parasızlıktan transfer yapamıyor hala Fenev diyor wow
😂 Biz 10 sene şampiyon olamazsak o arada siz kaç defa olacaksınız? Fenerbahçe her sene 20 tane transfer yapıyor da ne oluyor? Kasım'a kadar şampiyonluk şarkıları, sonra gene nanay. 100 milyon euroluk Van Persie, Nani kadrosunu nasıl dağıttığımızı unuttunuz heralde. Ondan sonra hiç potaya da girmediniz zaten de. Eskiden basketbolla avunurdunuz. O da kalmadı