evet hangi toptancıyı kastettiğinizi anladım tahtakele... kendilerine perakende siteaçmışlar.
ayrıca siparişler aynı gün kargo yazmasına rağmen ürünleri göndermiyorlar. toptancıyım diye geçineenler de çin malı kafa masaj aleti, kedi köpek tarağı, tencere sapı satınca ürün yelpazesi var sanıyor. Güvrük vergileri sonradan artmasaydı ithalat da yapılabilirdi, komik xml listeler ile bayiilik verenlerden uzak durmak şart. gerekirse bir süre kenara çekilip beklemek en iyisi
Tahtakale'den bahsetmiyorum hocam ama o kadar çok ki böyle "TOPTANCI" lar benzerlik göstermesine şaşırmıyorum.. Xml'ye gelince şahsen xml kullanmıyorum ben, açıkçası xml hizmetini ücretli sunan firmalarıda anlamıyorum. Hem senin ürününü satıcam hem senin ürününü satayım diye sana para verecem yok yaaaa. xml için gerekli altapı masraflıymış vs vs kardeşim her işin masrafı var oldu o zaman tüm e-ticaret siteleride önce senden zorunlu üyelik parası alsın.. sen hem ürüne para ver hem platforma ver hem kargoyu öde oh bir sen kazan kalan herkes kaybetsin var mı öyle dünya
Şahsen ürünleri stoğuma fiziki olarak çekmeden hiçbir ürün eklemiyorum artık ilk başta güzel duruyor böyle dropshipping kafası ama işin o şekilde yürüyemeyeceğini anlamıyor insanlar.. Ki zaten o gibi planlar kuranların kalıcı olmak gibi bir derdi de olduğunu sanmıyorum ben..