Ben uzlaşmacı bir insanım,ancak daha telefonu açar açmaz "çık evimden" diye bağırmaya başladı.Detaylara girmek istemedim ancak çıkarsan 20.000'e veririm beni zarara sokuyorsun dedi.İnsanlık edip 15 istiyormuş,inanın aynen dedikleri bu.Bu adamla nasıl uzlaşılır?Seneye 30-40 isteyecek..Ben parasında da değilim,çok şükür kazanıyorum ancak bu tavra karşı birşey yapmazsam kendime olan saygımı yitiririm.O yüzden bir süre %25 göndereceğim,hiç problem yok çıkabilirim,ancak o da istediğini alamayacak.10 değil 8 bile bence makul bir orta yoldu,biraz vicdan biraz anlayış.İnsanlar kimin gazına geliyor bilmiyorum ama birden canavara dönüştük toplumca
inanın çok iyi anlıyorum sizi. kim bilir nasıl bir çocukluk yaşadı, nasıl bir hayatı oldu. tabii ki size olan tavrı çok yakışıksız ve kaba. zaten böyle şeylerin telefonda konuşulması bana eskiden beri çok yanlış geliyor. bunlar yüzyüze, mimikleri, samimiyeti görerek yapılmalı.
yaşı var mıdır bilemiyorum, bir miktar anlayışı yaşından ötürü göstermek de uygun olur.
asla size akıl vermek değil niyetim, yanlış anlamayın ama ben olsam yarın bir arar abi gel bir çay içelim konuşalım, dün çok düşündüm, üç günlük dünya için kırmayalım birbirimizi elbet bir yol buluruz derim. bütün bu yaklaşıma rağmen "çık evimdeeen" diye bağıracağını sanmıyorum. eğer aynı tavrı sürdürürse de gerçek bir hödük demek ki. tüm yollar tıkanmış oluyor bu durumda. bahsettiğiniz tavır hiç de yanlış olmaz