evet yasal olarak %25ten yukarıya arttıramaz. siz de 25 in insani bir artış olmadığını kabul edip fazlasıyla arttırmak istemişsiniz zaten. sizden yana sıkıntı yok fakat 5 yıl dolduktan sonra kozlar onun elinde olacak. bu bakımdan taşınma vs durumlarında yapacağınız kaybı da düşünerek orta yollu makul bir kirada anlaşmak en akıllıcası. üç beş günlük dünya, çok sert cümlelerle restleşip birbirinizi üzmeye değmez.
Ben uzlaşmacı bir insanım,ancak daha telefonu açar açmaz "çık evimden" diye bağırmaya başladı.Detaylara girmek istemedim ancak çıkarsan 20.000'e veririm beni zarara sokuyorsun dedi.İnsanlık edip 15 istiyormuş,inanın aynen dedikleri bu.Bu adamla nasıl uzlaşılır?Seneye 30-40 isteyecek..Ben parasında da değilim,çok şükür kazanıyorum ancak bu tavra karşı birşey yapmazsam kendime olan saygımı yitiririm.O yüzden bir süre %25 göndereceğim,hiç problem yok çıkabilirim,ancak o da istediğini alamayacak.10 değil 8 bile bence makul bir orta yoldu,biraz vicdan biraz anlayış.İnsanlar kimin gazına geliyor bilmiyorum ama birden canavara dönüştük toplumca